Om Radio Freja Chill
Netradio
Musik
Video
Kontakt

Radio Freja

Skyttevænget 10 - 4700 Næstved - 32161045

CVR 38447270​

Musikken er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda & Gramex.

    Burhan G er klar med ny single efter succesen på kommerciel radio og streaming med singlen 'Du'. På sin nye single 'Over Dig' forsætter Burhan G de varme R&B toner, og holder temperaturen oppe når efteråret rammer.    Burhan er klar med sin anden single i år, og efterfølgeren til 'Du', som har klaret sig godt på kommerciel radio, og flere gange ligget i top-20 over mest spillede numre. Henover sommeren har Burhan arbejdet intensivt i studiet, når han altså ikke har spillet koncerter, som bl.a. tæller et helt magisk show på Bøgescenen.

    'Over Dig' er affødt af den frie leg, som Burhan G har i studiet, og ikke at være låst af at skulle tænke et nummer ind i større album format. Udover at lave musik i nuet, har Burhan samtidig kastet sig ud i forskellige samarbejder med nye producere, sangskrivere og artister, der alle dyrker kærligheden til specielt R&B og Urban genren.

    "Jeg har næsten altid skulle tænke mine sange ind i et større album sammenhæng, og derfor har numrene skulle have en klar retning i lyden. Jeg er nu et sted, hvor jeg leger i studiet med en masse interessante mennesker, hvor vi har fælles fascination af 90'ernes R&B og urban scene. En fascination som for mig, er en rejse direkte tilbage, til da jeg startede med at lave musik. ", fortæller Burhan G.

    Burhan G har et travlt efterår foran sig, hvor han har flere udgivelser på programmet, samt en del koncert til vinter.