Om Radio Freja Chill
Netradio
Musik
Video
Kontakt

Radio Freja

Skyttevænget 10 - 4700 Næstved - 32161045

CVR 38447270​

Musikken er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda & Gramex.

  Det er mindre end et år siden Lukas Graham udsendte '3 (The Purple Album)'. Men allerede nu er trioen, med Lukas Forchhammer i front, klar med spritny single!


  Han er ikke bange for at lade de helt store følelser få frit spil, den verdensberømte Christianit, Lukas Forchhammer, når han åbenhjertigt synger sin poesi ud på store pophits som '7 Years', 'You're Not There' og 'Not a Damn Thing Changed'. Det handler om livets bedrifter, de største op- og nedture og selvfølgelig om kærlighed. Og det gør det i særdeleshed på 'Lie'.

  Den nye single tager udgangspunkt i teenageårene og den uspolerede ungdom, om hvordan man dannes og udvikles som menneske i de unge år. Forchhammer fortæller: "Lyv ikke for andre, men lyv aldrig overfor dig selv. Det er essensen af 'Lie', som handler om den første store kærlighed, når den rammer dig i teenageårene. Min var Rillo, og det var dén kærlighed i mellem os, som i sidste ende bandt os sammen."

  'Lie' er første nye singleudspil fra Lukas Graham siden sidste års storhittende 'Love Someone' som bragede ind på toppen af hitlisten herhjemme og nu har kurs mod en halv milliard streams på verdensplan. Lukas Graham, som for nylig kunne fejre 1 milliard streams af '7 Years' og dermed skrive sig på den eksklusive liste blandt blot 25 artister i verden, som har opnået netop denne milepæl, er desuden nomineret til hele fire Danish Music Awards – heriblandt Årets Danske Popnavn og Årets Danske Streaminghit.

  Lukas Graham kunne tidligere på året opleves live ved intet mindre end fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Boxen. 15. august næste år, vender trioen, som følger op på 'Lie' med turnéer i Asien og USA, atter hjem, når de giver eksklusiv koncert på Refshaleøen i København. "Jeg glæder mig til at spille en koncert så tæt på hjem igen. Jeg tænker at sejle derud med venner og familie i min lille kutter," fortæller en storsmilende Lukas.

  Sidst Lukas Graham annoncerede koncert i København blev billetterne revet væk på 12 minutter. Billetsalget til Lukas Graham på Refshaleøen går i salg idag den 30. september kl. 10.


  - Copenhagen Records