Om Radio Freja Chill
Netradio
Musik
Video
Kontakt

Radio Freja

Skyttevænget 10 - 4700 Næstved - 32161045

CVR 38447270​

Musikken er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda & Gramex.

  Troels Gustavsen fandt en mørk brik i livets store puslespil. Alligevel har han formået at samle alle brikkerne. Hør hvordan og hvorfor, at det er ok, når livet gør ondt, på den nye NOAH-single, 'Alle Går i Stykker'.


  Selvom at sanger og musiker, Troels Gustavsen, befinder sig et trygt og godt sted i livet med kæreste, børn og ikke mindst sin musik som levevej, har han også erkendt, at han er i stykker indeni. Det handler hans nye single om.


  "Ting, der går langt tilbage i tiden, har uhensigtsmæssigt påvirket mig den dag i dag. Jeg følte mig som et ituslået puslespil, hvor alle brikkerne skulle samles på ny velvidende, at der ville være én bestemt brik med en mørk plet, som aldrig forsvinder," fortæller Gustavsen. Han indså at smerten alene ikke gør noget nytte, men han lærte at bruge den til at komme videre: "Jeg tror mange lever med en naiv tankegang om, at alt skal være godt hele tiden. Sådan er det ikke for mig. Livet må godt gør ondt og det hele må godt gå i stykker nogle gange – det skylder man sig selv og sine nærmeste at omfavne."


  'Alle Går i Stykker' er upbeat og lyden let med den akustiske guitar som drive. Men med til den opløftende popsang følger et velkendt gran NOAH-melankoli, og 'Alle Går i Stykker' er et nyt kapitel til NOAHs ærlige soundtrack over livets gang. Gustavsen bruger gerne sin musik til at få sat ord på modgang og komme videre, som vi bl.a. har hørt det på sange som 'Kære Mor' og 'Undskyld'.


  Efter en årrække med store streaming- og radiohits fik NOAH sit helt store folkelige gennembrud i musikprogrammet, Toppen Af Poppen. Siden fulgte det storhittende og Platin-sælgende album '1988' og med den ene udsolgte Danmarksturné efter den anden, har Gustavsen bevist, at han er en af de få danske artister, som formår at samle danskerne igen og igen.


  Udgivelsen af 'Alle Går i Stykker' følges op af en landsdækkende NOAH-turné til november.


  -Copenhagen Records